2024. máj 04.

Így láttam a Barátok Közt korábbi epizódjait

írta: Tirpák Mihály
Így láttam a Barátok Közt korábbi epizódjait

A Barátok Közt már a 9. évadnál jár, ugyanis az RTL Gold az első résztől kezdve vetíti sorozatát. Ebben az évadban volt megcsalás, válás, halálesetek és egyebek. De voltak bőven ellentétek is.

bk_2007_2.png

Barátból ellenség

Egy új lakó érkezett Mátyás Király térre, Kollár János személyében, aki ráadásul András legjobb barátja volt addig, ameddig titkos viszonyba került Zsuzsával. Köztudott, hogy András eleinte nem talált magának állást, így valahogyan kitalálta, hogy van állása, de bevallotta Zsuzsának, hogy nincs új állása és hazudott azzal kapcsolatban. De később lett neki. De most térjük vissza Jánosra, aki ráadásul elvált a feleségétől és titkos viszonyba került a legjobb barátja feleségével, Zsuzsával, akivel meg is történt az eset is. Ez akkor tudta András, amikor Zsuzsa elárulta, hogy viszonya van vele és ekkor András felkapta az agy vizet és át ment Kollár-lakásban jelenetet rendezni. Először az asztalhoz lökte, majd a hűtőhöz kétszer. De végül a bunyót Miklós állította le. Végeredmény az lett, hogy András és Zsuzsa elváltak egymástól, és Zsuzsa Jánossal és Bandikával együtt elhagyta a lakóházat. Majd András bepróbálkozik Julinál, aki mellesleg Claudia lánya.

Magdi anyus VS Kinga

Miután Géza barátnője lett Kinga, így Magdi anyusnak nem volt szimpatikus. Pláne Géza és Kinga ilyen se veled, se nélküled párkapcsolatot éltek. A legnagyobb csatározás egymással az udvaron volt, ugyanis Kinga nagyon illuminált állapodba került és elkezdte a kemény menetet Magdi anyussal, mint például a:

Jé, egy sárkány!

mondattal. Pláne Magdi anyus azzal vádolta Kingát, hogy a számítógépes dologért, amikor is Vili pénzét lenyúlták egy segédszervezet nevében. Hol ott Vili nem gondolkozott előre is, hogy kinek adakozzon. Ráadásul adott pofont Kingának, mert a gyereket elvetette.

bk_2007.png

Válságban a Novák Futár

Novák Laci futár cége, a Novák Futár komoly pénzügyi válságban úszik, ezért a haverjától, Somától felvett egy kölcsön, aki András szerint egy uzsorás. Vissza is fizetett neki, valamint Soma összejött Zsófival. Később megjelent három ember az irodában, lefoglalták az irodai gépeket, mivel Laci elfelejtette befizetni a lízing számlát. Orsi aggódik, hogy a cégé csődjével a házassági is befullad. Közben Imre és haverja betört Sára boltját és vígaszként Imi összejött Sárával. Szerencse ezt a cselekedetet Sára megtudta bocsájtani. Később Laci rájött, hogy a Novák Futárt Pali megakarja szerezni, ezért kirúgta Tildát és Palit, akik szerinte árulók. Laci kissé illuminált állapotban mondta magáét a Rózsában, és Orsit is elküldte a fenébe és biztatja, hogy váljon el nyugodtan tőle. Végül Laci Gézával akarja megmenteni a céget.

bk_2007_3.png

Noémi jelenetet rendez Tóni temetésén

Tóni, aki köztudott, hogy Miklós és Nóra befogadott fia volt, autó balesetet szenvedett és életét vesztette. Később temetésére került sor, ahol Emma búcsúbeszéddel búcsúzott Tónitól, míg a többiek egyéb búcsú beszéddel, de erre Noémi jelenetet rendezett, akit Miklós eltiltotta a temetésről, mivel a lány bevallotta, hogy ő okozta Tóni balesetét. Erre Laci felment Miklóshoz és monoklit adott neki. Visszatérve, hogy Noémi felpattant a helyéről és kimondta, amit gondolt Tóniról.

Aki kíváncsi a további történésekre, az nézze minden hétköznap esténként az RTL Goldon.

Szólj hozzá

Barátok Közt RTL Gold